Skip to main content

Bumper Bonanza

Kontorets sjoveste dag! Action, latter og flyvende kollegaer.

Kunde referencer

Skal der gang i den, så er Bumper Bonanza et perfekt højenergi teambuilding event

Hvor kan eventet afvikles

Udendørs eller i en hal

Du kan booke vores events i hele Danmark

Hele Danmark

Varighed af event

1-2 timer

Antal personer

10-80 deltagere

Bumper Bonanza er ikke kun en sjov og energisk måde at spille fodbold på, men også en perfekt metafor for arbejdslivets uforudsigeligheder, hvor teamwork og tilpasningsevne er nøglen til succes. Uden en klar strategi eller opgavefordeling bliver det svært at gå videre som det endelige vinderhold og håneretten over resten af virksomheden.

Bumper Bonanza er ikke blot et teambuilding event; det er en uforglemmelig oplevelse, der garanterer sjove historier til kaffepausen i lang tid fremover.

Iklædt kæmpe oppustelige bolde, vil I opleve fodbold fra en helt ny vinkel, som ikke kun tester jeres balance skills, men også evnen til at arbejde sammen under kaotiske og uforudsigelige forhold.

Hvis man vil være det sejrene hold kræver det samarbejde og taktik. Det er ikke holdets bedste fodboldspiller der brillerer her, det har ingen betydning når man først er pakket ind i vores Bumper Balls. Vi sikrer en hyggelig atmosfære, hvor det er sjovt at fejle, og hvor hver flyvende kollega er en ekstra god grund til jubel.

Læs fuld beskrivelse

Sådan spiller vi Bumper Bonanza

Der dystes i to hold af 6 personer på hver. Hvert hold placeres for enden af hver sin banehalvdel, og når vores instruktør fløjter kampen i gang, stormer man imod midten for at få fat i bolden. Men i fuld fart er det sjældent bolden man først får fat i, før der flyver kollegaer igennem luften! Kampen er nu i gang, og der må bumpes, stødes, snydes og samarbejdes om at få bolden i mål, men det er ikke så nemt som det måske lyder!

Hvor mange spiller vi af gangen

Vi spiller typisk i hold af 6 mod 6, ved mere end 12 kan vi spille flere kampe, eller på flere baner hvis pladsen er til det.

Hvad hører med til et Bumper Bonanza event

 • Aktiviteter
 • Opsætning
 • Instruktør(er)
 • Facilitering
 • Nedpakning og oprydning
Mathias Jørgensen - Eventdirektør Go To Events

Vil du vide mere? Book et uforpligtende intromøde for at høre mere, om hvad vi kan tilbyde og lad os sammen ta’ det næste skridt, imod et uforglemmeligt event!

Mathias Jørgensen – Event Direktør

5.000 kr.

+150 kr. per deltager

Alle priser er ex. moms og transport udover Sjælland.

Beregn pris for dit event

Professionel og fantastisk service

Vi har brugt Go To Events til bl.a. teambuilding i vores virksomhed. De har et kæmpe udvalg af aktiviteter og arrangerer det hele. Kæmpe stor anbefaling her fra!

Kundeanmeldelse af Go To Events

Events der skaber resultater

Vi skaber stærkere relationer og holdånd gennem events

Styrk jeres virksomhed med målrettede teambuilding-events fra Go To Events. Vores events er nøje tilrettelagt for at forbedre teamwork, styrke relationer og øge produktiviteten i jeres team. Gennem et unikt mix af discipliner og skræddersyede øvelser ledet af vores erfarne instruktører, sikrer vi, at hver medarbejder kan bidrage og alle får en mulighed for at skinne igennem, med hver deres kompetencesæt. Resultatet? Et mere sammentømret team klar til at nå nye højder sammen.

Mathias Jørgensen
Eventdirektør Go To Events
Netværk
Fremmer professionelle relationer og netværk.
Alle kan være med
Aktiviteter designet til alle færdighedsniveauer.
Målrettet udvikling
Fokuseret på at nå jeres specifikke teammål.
Resultatorienteret
Forbedrer teamets præstationer og resultater.
https://www.youtube.com/watch?v=cO6d-0bjpt4
Play Video

Teambuilding event ved Go To Events

01:15

Vi har afholdt events for mere end
50.000 glade deltagere

Anmeldelser af Go To Events

Fantastisk arrangement og koordinering. Det gik helt som planlagt og Go To Event teamet var super flinke og imødekommende.

Sadia

review af Go To Events
review af Go To Events

Beregn prisen for dit Bumper Bonanza teambuilding event

I kan med fordel kombinere dette teambuilding event med andre teambuilding aktiviteter eller som opvarmning til en firmafest. Vi ved at ingen virksomhed er ens, så ønsker I noget unikt, har ønsker til noget der bringer jeres virksomhed mere i fokus eller måske I drømmer om noget helt tredje? Kontakt os og så kan vi sammen afklare jeres ønsker og udarbejde et uforpligtende tilbud.

10
Forventet antal deltagere – Der betales for minimum 10 deltagere
Vi sørger for forfriskninger til alle. Vi opstiller poster med iskolde drikkevarer og små snacks. Vi aftaler indhold men kan f.eks. være øl, sodavand, cider og iskolde kildevand
Estimeret eventpris ex. moms DKK
  Eventdato

  Stor erfaring i planlægning og eksekvering af events

  Hvorfor vælge Go To Events til jeres teambuilding event?

  Vores team af erfarne arrangører hjælper med at koordinere og skræddersy aktiviteterne til jeres ønsker og behov. Uanset om I foretrækker at afholde eventet i egne rammer eller på en lokation væk fra kontoret, så står vi klar til at gøre jeres dag uforglemmelig. Vi har mange års erfaring med teambuilding og andre virksomhedsevents, og med vores store unikke aktivitetslager, kan vi sammensætte den perfekte dag ud fra jeres ønsker. Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer med at skabe den perfekte teambuilding oplevelse.