Skip to main content

Fredagsbar

Afslut arbejdsugen med hyggeligt samvær, sjove aktiviteter og lækker mad sammen med dine kollegaer.

Skal vi hjælpe med at planlægge jeres fredagsbar?

Hos Go To Events hjælper vi hvert år mange forskellige virksomheder med at arrangere en mobil fredagsbar – fyldt med en masse forskellige sjove aktiviteter.

Shuffleboard, stødbånd, promillebriller, food-truck eller mobil bar er nogle af favoritterne hos vores kunder, men det er helt op til jer hvad I ønsker til jeres fredags fest i virksomheden.

Vi samarbejder med nogle af landets bedste bryggerier og mikrobryggerier, så vi skal nok sørge at der både kan serveres en kold fadøl og en lækker specialøl.

KLIPPEKORT

Fredagsbar aktiviteter

Hos GoToEvents.dk tilbyder vi nu en helt ny måde at tænke fredagsbaren ind i jeres virksomhed. Få leveret en eller flere aktiviteter, og gør lidt ekstra ud af jeres fredagsbar. Book en af vores pakker, med det antal klip, der passer til jeres virksomhed. Levering og afhentning indenfor 30 km fra Karlslunde, er inkluderet i prisen. Ved levering +30 km kan du kontakte os for et tilbud.

Fredagsbar aktiviteter - Bronzepakken

BRONZEPAKKEN

1 X VALGFRI AKTIVITET

  • 1 klip: 2.495 kr.
  • 3 klip: 6.495 kr.
  • 5 klip: 9.995 kr.
Fredagsbar aktiviteter - Sølvpakken

SØLVPAKKEN

2 X VALGFRI AKTIVITET

  • 1 klip: 3.495 kr.
  • 3 klip: 8.495 kr.
  • 5 klip: 13.495 kr.
Fredagsbar aktiviteter - Guldpakken

GULDPAKKEN

3 X VALGFRI AKTIVITET

  • 1 klip: 3.995 kr.
  • 3 klip: 9.995 kr.
  • 5 klip: 14.995 kr.

Klippekortet giver adgang til følgende aktiviteter:

POPULÆRE

Fredagsbar indslag

SHUFFLEBOARD TURNERING

Shuffleboard er et sjovt spil, som er blevet meget populært de seneste år. Hyggelig aktivitet som flere kan samles omkring.

FOOD TRUCK

Servering fra food truck kan noget helt specielt. Man hænger ud imens man bestiller sin mad og hygger med kollegaerne. Serveringen bliver et event i sig selv og med alt fra kebab til brasiliensk tre-retters er der mange muligheder.

COCKTAIL BAR

Friske bartendere, gode råvarer og gode cocktails. Vi kan levere bar, bartendere, lækre cocktails, is og øl til jeres fredagsbar.

Skal jeres næste fredagsbar være noget helt specielt?

Skal der ske noget ud over det sædvanlige, til jeres næste firmafest eller fredagsbar? Vi har mere end 50 sjove aktiviteter på lager og gode aftaler med alt fra underholdning til food-trucks og mobilbarer. Så lad os tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

RING TIL OS PÅ
31 12 22 04

Vi sidder klar på telefonen og på info@gotoevents.dk ellers kan du sende en besked nedenfor og vi ringer dig op hurtigst muligt!