Skip to main content

Planlæg en uforglemmelig firmajulefrokost med Go To Events

Drømmer I om den bedste firmajulefrokost? Vi er eksperter i at skræddersy julefrokoster efter jeres ønsker og behov – fra lækker mad, underholdning til sjove aktiviteter og den lækreste cocktailbar, der vil imponere alle medarbejderne! Vi garanterer, at jeres firmajulefrokost vil være en succes og skabe gode minder for alle.

Beregn pris for jeres julefrokost

Skal Go To Events planlægge jeres julefrokost?

Planlægning efter jeres ønsker og budget
Vi løser alt – I skal blot nyde festen
Konkurrencedygtige priser
Sjove aktiviteter til jeres julefrokost
Fra 20 til 1.000+ deltagere
Firmajulefrokost i egne rammer

Skal vi hjælpe jer med at skabe den sjoveste julefrokost?

Hos Go To Events har vi specialiseret os i at komme ud til jer og skabe rammerne for den mest uforglemmelige firmajulefrokost. Vi hjælper med virksomheder i hele landet, der ønsker en vellykket og sjov julefrokost, med skarpe priser på mad og drikke, sjove aktiviteter til festen og adgang til de bedste entertainere i Danmark.

Julefrokosten er ofte en af årets største firmaevent, og vi er her for at fjerne jeres hovedpine ift. planlægningen, give jer inspiration, gode ideer og et brag af en fest, som I vil huske længe.

Beregn pris for jeres julefrokost
Hummel
IDA
Novo Nordisk
Nordea
TV2
Mercedes
Lyngby BK
LEO Pharma
FCN
Audi

Skal det være traditionel julefrokost eller noget helt andet?

Hvad end I er til den klassiske julefrokost buffet, en lækker luksus jule menu, internationale Food Trucks, Tapas eller noget helt tredje, står vi klar til at hjælpe jer med planlægning og afvikling af jeres firmajulefrokost.

KLASSISK BUFFET

Det kolde

 • Hvide sild m. kapers og løg
 • Karrysild m. kapers og løg
 • Graved laks med rævesauce
 • Æg og rejer m. mayonnaise
 • Fiskefilet m. remoulade og citron
 • Tarteletter m. høns i asparges
 • Hertil lyst brød, rugbrød, smør og fedt

Det lune

 • Æbleflæsk
 • Mørbradsbøf m. bløde løg
 • Andesteg m. rødkål
 • Frikadeller m. agurkesalat
 • Lun leverpostej m. champignon og bacon

Dessert og ost

 • Brie m. vindruer og kiks
 • Ris a la mande m. kirsebærsauce

LUKSUS MENU

Forret

 • Marinerede sild m. karrycreme & ærteskud
 • Hjemmerørt hønsesalat m. asparges & syltede rødløg.
 • Lun fiskefilet m. grov remoulade & citron
 • Hertil medfølger friskbagt Rugbrød fra Lagkagehuset m. smør

Hovedret

 • Langtidstilberedt marineret svinesteg m. julens krydderier
 • Pandestegte frikadeller m. løg & timian
 • Andebryst m. flagesalt & rosmarin
 • Rødkål m. appelsinskal & julekrydderier
 • Vintersalat m. grønkål & blod appelsin vinaigrette
 • Små ovnbagte kartofler m. flagesalt & urteolie
 • Julesovs m. urter, ribsgelé & portvin

Dessert

 • Ris á la mande m. vanilje, ristede mandler & kirsebærsauce
Beregn pris for jeres julefrokost

HYGGELIGE AKTIVITETER TIL JULEFROKOSTEN

Hyggepakken

Ønsker I super hyggelige aktiviteter man kan samles omkring under festen, er vores hyggepakke ideel for jer. Her får man 4 super hyggelige aktiviteter, man kan hygge med under hele julefrokosten.

Loungepakke tilsommerfesten

Det siger kunderne

"Vi har fundet en stabil og troværdig samarbejdspartner"

Vi har hen over julen 2020 brugt Go To Events til flere forskellige arrangementer, for at bringe jul ind på kontoret som alternativ til vores aflyste julefest.
Go To Events har været kreative og kommet med gode forslag som on-line banko, Coffee to go samt mange indkøb til gode priser.

- FK Distribution

"Vi kan bestemt anbefale Go To Events"

Vi har brugt Go To Events ved flere lejligheder, både i forbindelse med underholdning til firmafester, aktiviteter til afdelingsarrangementer samt medarbejdergaver ifm. coronanedlukningen, og hver gang har Go To Events leveret varen, så vi har kunne læne os tilbage og tage os af dagligdagens arbejdsopgaver, mens vi trygt har kunne stole på, at der var styr på tingene hos Go To Events.

- Damgaard - Rådgivende ingeniører

"Vi fik en fantastisk oplevelse"

Vi fik en fantastisk oplevelse og Go To Events leverede et professionelt og vellykket arrangement. Hummel kan varmt anbefale Go To Events og vil helt sikkert samarbejde med Go To Events en anden gang.

- Hummel

Alt i underholdning til jeres julefrokost lige fra stand-up, kendte artister til magi- og hypnoseshow

Den sjoveste underholdning

Få en fest som I ønsker den! Vi har et bredt udvalg af underholdning, temaoppyntning, aktiviteter, stand-up, livemusik, magishow, hypnoseshow, tankelæsning og meget mere. Vi har også instruktører, der kan hjælpe med at facilitere konkurrencer, quizzes og andre sjove aktiviteter. Vi hjælper med at finde de rette valg til rimelige priser og ethvert budget – vi sammensætter festen ud fra jeres ønsker!

Beregn pris for jeres julefrokost
DJ og live musik til jeres firmajulefrokost

Live musik og DJs

Vi har et stort udvalg af talenter. Uanset om I ønsker musik til middagen, et 90’er band der får folk op af stolene, eller professional DJ, der helt sikkert får gang i dansegulvet – Har vi det der skal til for at skabe den perfekte stemning til jeres fest.

Beregn pris for jeres julefrokost
Lækker cocktailbar til firmajulefrokost med professionelle bartendere. Go To Events - Din eventpartner

Cocktails, fadøl og blød bar

Friske bartendere, gode råvarer og nogle af Danmarks bedste cocktails!

Vores mobilbar passer til ethvert arrangement. For os betyder det nemlig ikke så meget, om I holder sommerfest, fredagsbar eller julefrokost. Så længe du ønsker at gøre noget ekstra ud af festen og at forkæle gæster og kollegaer med luksuriøse cocktails. Vi kan også hjælpe med fadøls anlæg alene eller som et supplement til mobilbaren. Ønskes der blød bar, soft-drinks vin og lignende kan du kontakte os for at høre om mulighederne for jeres event samt få et uforpligtende tilbud til jeres event.

Beregn pris for jeres julefrokost

Inspiration fra vores julefrokost events

Fra lækker mad til sjove aktiviteter og underholdning, vores firmajulefrokoster er noget helt særligt. Se billederne og få inspiration til jeres næste julefrokost med Go To Events. Få booket årets julefrokost, og lad os hjælpe jer med at skabe årets bedste fest!

EVENTBEREGNER

Hvad skal julefrokosten koste?

Har i brug for andet til julefrokosten f.eks. underholdning kan vi også være behjælpelige med dette. Vi tager forbehold for fejl i beregninger, udsolgte aktivteter og catering. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og tilgængelighed for dit specifikke event.

Vi bringer festen til jer 😀
Events i hele Danmark
Vi leverer og afhenter alle aktiviteter
Hyggelige aktiviteter til hele festen
40
ca. antal deltagere (minimum 40 personer)
Skal I have hyggelige aktiviteter til julefrokosten? Pakken inkluderer Mega Shuffleboard, Cornholes, Beer Pong og Slå søm i blok. Go To Events leverer og afhenter alle aktiviteter.
Skal vi stå for maden til jeres julefrokost? Hvad end du er til den klassiske julefrokost buffet eller 3-retters luksus menu kan vi hjælpe. Læs mere om menuerne her på siden
Fri bar med alt inkluderet, professionelle bartender og 6 valgfrie cocktails mulighed for tilkøb af fadøl
Friske fadøl, vin og sodavand til festen (op til 8 timer)
Estimeret eventpris ex. moms DKK
  Eventdato

  Ofte stillede spørgsmål om vores firmajulefrokoster

  Hvor afholdes firmajulefrokosten?

  Firmajulefrokosten kan afholdes i jeres eget firma eller på en ekstern lokation, alt efter jeres ønsker og behov. Vi er eksperter i at forvandle jeres egne rammer, kantine eller lignende til det helt store julebal. Go To Events hjælper også gerne med at finde den perfekte lokation ude i byen til jeres firmajulefrokost, vi anbefaler dog her at være i god tid. Vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere og kan tilbyde både traditionelle og unikke locations, der passer til jeres ønsker og budget. Kontakt os gerne for mere information og lad os skabe den perfekte firmajulefrokost for jer.

  Hvad er på menuen til firmajulefrokosten?

  Vores menuer varierer alt efter jeres ønsker og behov, men vi kan love jer, at vi kun benytter de bedste leverandører og tilbyder en bred vifte af lækre retter, der passer til enhver smag. Hvad end I er til den traditionelle julefrokost, foodtrucks, tapas menu eller noget helt fjerde. Vi tilbyder også vegetariske og veganske muligheder. Kontakt os for at høre mere om vores menuer eller lad os skræddersy en menu specielt til dit firma.

  Vi glæder os til at skabe en uforglemmelig julefrokost for jer og jeres kollegaer!

  Har I tema julefrokoster?

  Ja, hos Go To Events tilbyder vi forskellige temaer til firmajulefrokoster, såsom klassisk julehygge, vinterlandskab, glamourøs nytårsfest, gangsterfest, hawaii fest eller hvad man kunne tænke sig til. Vi sørger for at skræddersy temaet til jeres ønsker og behov, så I kan få den perfekte og uforglemmelige firmajulefrokost. Kontakt os gerne for mere information om vores temaer og muligheder.

  Hvilke aktiviteter er der til firmajulefrokosten?

  Go To Events tilbyder en bred vifte af sjove og underholdende aktiviteter til firmajulefrokosten. Vi kan arrangere alt fra quizzer, dyster og lege til de hyggeligste lounge aktivitetspakker med mere. Vi skræddersyr aktiviteterne efter jeres behov og ønsker, så I kan få en uforglemmelig julefrokost. Kontakt os gerne for mere information om vores aktiviteter.

  Hjælper I med firmajulefrokoster i hele landet?

  Ja, vi holder til tæt på København, men vi kan arrangere firmajulefrokoster over hele landet. Vi har et netværk af samarbejdspartnere i hele Danmark, og vi har erfaring med at planlægge, arrangerer og koordinere firmaarrangementer på forskellige lokationer. Uanset hvor i landet I ønsker at afholde jeres julefrokost, så kan vi hjælpe jer med at skabe en uforglemmelig oplevelse. Kontakt os gerne for mere information, eller beregn en estimeret eventpris her på siden og lad os planlægge den perfekte firmajulefrokost sammen med jer.

  Hvordan booker jeg en firmajulefrokost?

  Det er nemt at booke en firmajulefrokost med Go To Events. Kontakt os via vores hjemmeside eller ring til os direkte, så vil vores erfarne eventplanlæggere hjælpe jer med at skræddersy den perfekte julefrokost. Som en del af vores service tilbyder vi også at hjælpe med at koordinere transport, overnatning og andre behov, så I kan slappe af og nyde jeres julefrokost uden at bekymre jer om detaljerne.