Skip to main content

Familiedag i virksomheden med sjove aktiviteter og gode minder

Skal I have en sjov og hyggelig familiedag i firmaet? Vi tilbyder en bred vifte af sjove aktiviteter, underholdning, mad og drikke, der vil skabe rammerne for en mindeværdig dag for alle. Vores erfarne eventplanlæggere vil sørge for, at dagen bliver tilpasset jeres ønsker og behov, så I kan slappe af og nyde tiden med familie og kollegaer.

Bestil tilbud på familiedag
Kunde referencer

Skab en mindeværdig familiedag sammen med Go To Events

En familiedag kan give stor værdi for virksomheden. Det giver ikke kun mulighed for at knytte bånd på tværs af familier og kollegaer, men det kan også give familierne indblik i virksomhedens arbejde og kultur. Vi har et hav af sjove aktiviteter for alle aldre lige fra Hoppeborge, Slush Ice til Shuffleboards og de lækreste Food Trucks.

Go To Events kan hjælpe jeres virksomhed med at planlægge og afholde en sjov og mindeværdig dag for kollegaer og familier, hvor der er noget for alle aldre og interesser.

Vi kan stå for hele dagen eller elementer til den. Skal vi stå for det hele, klarer vi alt fra catering og underholdning til aktiviteter og personale. Ønsker I at stå for noget selv, kan Go To Events f.eks. stå for blot aktiviteter, underholdning, sjove områder til børn og voksne eller hvad I måtte ønske jer! Vi er fleksible og tilpasser os jeres ønsker og behov.

Bestil tilbud på familiedag

Den sjoveste familiedag

Sjove temaer der tager familiedagen til næste niveau

Uanset om det er en familiedag fyldt med tivolimagi og et overraskende besøg af hjem-is bilen, et farverigt karnival med ponyridning, eller en hyggelig familie bagedyst i julens ånd, står vi klar til at omdanne jeres visioner til virkelighed.

Karneval med farver og pony ridning til familiefest i virksomheden

Karneval

Tivoli dag fyldt med sjove aktiviteter til familiedags event i virksomheden

Tivoli dagen

Bag med familien til juleevent i virksomhedens egen kantine

Julefesten

Cirkus dagen med magishow, klovne og underholdning til voksne og børn

Cirkus dagen

Sommerfest ude i byen med unikke lokationer

Firmafest med familier

Stor erfaring i planlægning og eksekvering af events

Hvorfor vælge Go To Events til jeres familiedags event?

Vores team af erfarne arrangører hjælper med at koordinere og skræddersy aktiviteterne til jeres ønsker og behov. Uanset om I foretrækker at afholde eventet i egne rammer eller på en lokation væk fra kontoret, så står vi klar til at gøre jeres dag uforglemmelig. Vi har mange års erfaring med virksomheds events, og med vores store unikke aktivitetslager, kan vi sammensætte den perfekte dag ud fra jeres ønsker. Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer med at skabe den perfekte oplevelse til jeres familiedag.

+30 aktiviteter at vælge imellem

De sjoveste aktiviteter for både børn og voksne

Foodtruck servering til sommerfest med street festival tema

Skal vi hjælpe med maden

Vi har et stort udvalg af muligheder, der passer til enhver smag og ethvert budget. Vi tilbyder alt indenfor catering lige fra klassiske pølsevogne, grillmad, foodtrucks til helstegt pattegris og gourmetoplevelser. Vi tilpasser selvfølgelig menuen efter jeres ønsker, specielle diæter og behov.

Ansigtsmaling til familiedag i virksomheden

Tag jeres event til nye højder

Løft familieeventet på arbejdspladsen til et helt nyt niveau med underholdning, der garanterer smil, latter og uforglemmelige øjeblikke for alle aldre. Kun fantasien sætter grænser, om det er kreative kreazoner, magiske trylleshow, ponyridning, ansigtsmaling, familebanko eller om julemanden skal kigge forbi, så hjælper vi jer med at bringe jeres idéer til live.

Eventdirektør Mathias Jørgensen

Ta’ det næste skridt imod et uforglemmeligt event! Om du ønsker et møde eller et uforpligtende tilbud, så er vi klar til at hjælpe dig.

Derfor skal du bruge Go To Events til jeres familiedag i virksomheden

Top anmeldelser på Trustpilot
Planlægning efter jeres ønsker og budget
Personlig rådgivning
Events i hele Danmark
Uforpligtende tilbud indenfor 48 timer
Fra 20 til 1.000+ deltagere
Sjove aktiviteter
+30 sjove aktiviteter at vælge imellem

Professionel og fantastisk service

Vi har brugt Go To Events til bl.a. teambuilding i vores virksomhed. De har et kæmpe udvalg af aktiviteter og arrangerer det hele. Kæmpe stor anbefaling her fra!

Kundeanmeldelse af Go To Events
Netcompany
Fibia
Vestas
Aller medier
Copenhagen Malmø Port
Matas
Hummel
L'oreal
NCC
Nordea
Audi
FC Nordsjælland
Bonnier
IDA fagforening
DBU
Novo Nordisk
Mercedes-Benz
Uno-x
Carl Ras
HK Fagforening
Lund-elmer-sandager
Ørsted
byFounders

FAQ om familiedag

Hvornår er et godt tidspunkt for familiefesten?

Familiedage kan afholdes året rundt, og særligt til højtider kan det passe godt ind som en temafest til f.eks. påske og jul. Men familiefester på arbejdspladsen kan holdes året rundt og er især også velegnet om sommeren, hvor man på virksomhedens egne arealer kan invitere medarbejderne, familie og venner til en sjov dag med hoppeborge, slush ice, food trucks, hyggelige aktiviteter og hvad man ellers kunne ønske sig.

Hvor skal familiefesten foregå?

Hos Go To Events er der ingen begrænsninger for, hvor jeres familiedag skal foregå. Vi kan planlægge og afholde jeres event, hvor som helst I ønsker det – det kan være på jeres virksomhed, i en park eller en anden passende lokation. Vi sørger for at skabe en unik og mindeværdig dag for både ansatte og deres familier, uanset hvor I vælger at afholde det. Så lad os tage hånd om planlægningen og skabe en uforglemmelig oplevelse for jer alle. Kontakt os i dag for mere information.

Far skyder til måls med bue og pil sammen med sin søn til familiedagsevent

Få et uforpligtende tilbud på jeres familiedags event

1

Beskriv ønskerne for jeres event

Giv en kort beskrivelse af dine ønsker til eventet. Det kan for eksempel være krav til lokation, tema, indhold, jeres idéer m.m.
2

Vi afklarer jeres specifikke ønsker

Baseret på din beskrivelse vil vi afklare, undersøge, og komme med et udkast til rammerne for jeres familiedag i virksomheden.
3

Du modtager et uforpligtende tilbud

Alt efter kompleksiteten for eventet, vil du typisk indenfor 1-2 dage modtage et uforpligtende tilbud. Herefter kan du vurdere om noget skal justeres til og om du ønsker at acceptere tilbuddet.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

RING TIL OS PÅ
31 12 22 04

Vi sidder klar på telefonen og på info@gotoevents.dk ellers kan du sende en besked nedenfor og vi ringer dig op hurtigst muligt!