Skip to main content

Gør din virksomheds sommerfest, til årets højdepunkt

Planlægningen af en sommerfest kan være en stor opgave, men det er det hele værd når festen bliver en succes! Vi er eksperter i at forvandle jeres sommerfest til et uforglemmeligt højdepunkt med skræddersyede aktiviteter, gastronomiske oplevelser, og underholdning, der overgår alle forventninger. Lad os gøre jeres sommerfest til årets mest omtalte begivenhed, så I kan nyde festen uden besværet.

Beregn pris på sommerfest
Kunde referencer

Skal vi hjælpe med at planlægge din virksomheds sommerfest?

Go To Events kan hjælpe med alt fra den sjove sommerfest i egne rammer, til det helt unikke event skabt efter jeres ønsker og vision. Med et bredt udvalg af aktiviteter og underholdning sikrer vi, at jeres fest bliver både unik og uforglemmelig. Ingen fest er for lille eller stor.

Vi tager hånd om alt fra lokationsvalg, mad, drikke til temaideer og underholdning, så I kan fokusere på det vigtigste – at have det sjovt med jeres kollegaer. Uanset hvor I ønsker festen afholdt, er vi klar til at assistere med kreativ planlægning og eksekvering.

Holder I sommerfesten i egne rammer? Eller har I allerede en lokation? Så kan i selv beregne en pris nedenfor på en af vores standard sommerfestpakker.

Beregn pris på sommerfest
https://www.youtube.com/watch?v=MuxH2Z1DmOI
Play Video

Aktiv sommerfest for GN Store Nord

01:41

Sommerfest med et twist

Unikke temaer til jeres sommerfest

Fra street festival, tipifest og beachparty til sommerfesten med familierne.

Vi har erfaring med at bygge og skabe unikke rammer til alle typer sommerfester. Så ønsker du en sommerfest, der vil blive husket længe efter solen er gået ned, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, baseret på dine ønsker.

Street Festival
Street festival sommerfest med sjove aktiviteter

Street Festival

Madboder, musik, stemning, hyggelige mingle aktiviteter til en afslappet sjov sommerfest

Garden Festival
Hyggelig festivalsstemning til sommerfest med festival i firmaet

Garden Festival

Live musik, lækre drinks, foodtrucks, sjove aktiviteter og stemningsfuldt pynt

Tipifest
Tipifest med gourmetmad, teambuilding og sjove aktiviteter

Outdoor Tipifest

Teltfest på steroider! Gourmetmad over bål, teambuilding og lækker natur

Aktiv sommerfest
Aktiv sommerfest med sjove aktiviteter

Aktiv Sommerfest

Sjove og sammenrystende aktiviteter, der giver alle noget at snakke om resten af festen

Grillfesten
Grillfest i København for advokatvirksomhed

Grillfesten

Her møder traditionel grillhygge en uforglemmelig firmafest. Hygge og samvær hvor alle kan være med.

Hjælp til eventplanlægning af sommerfest for virksomheder

Sabine Jacobsen

Vi brugte Go To Events til vores længe ventede sommerfest, og vi må sige det var en succes. Der var en løbende god korrespondance, og vi fik fundet frem til aktiviteter og mad, som passede til alle deltageres aldre og præferencer.
Kan anbefales, og i fremtiden vil vi klart også overveje Go To Events til fremtidige arrangementer.

Unikke venues og locations til jeres sommerfest

Skal vi hjælpe med at finde et venue?

Find den ideelle lokation til jeres sommerfest sammen med os! Vi har håndplukket nogle af de bedste lokationer i hele Danmark. Fra idylliske landsteder og strandkanter til urbane industrikvarterer.

Lad os skræddersy rammerne for jeres virksomheds sommerfest, uanset om I drømmer om en fest i det fri med bål og livemusik eller et elegant event i et festlokale. Vi tilpasser os jeres ønsker, budget og vision for at sikre, at I får den perfekte oplevelse.

https://www.youtube.com/watch?v=jHLVXmcKxHE
Play Video

Street Festival for Copenhagen Malmø Port

01:48

Eventdirektør Mathias Jørgensen

Ta’ det næste skridt imod et uforglemmeligt event! Om du ønsker et møde eller et uforpligtende tilbud, så er vi klar til at hjælpe dig.

Derfor skal du bruge Go To Events til jeres sommerfest

Top anmeldelser på Trustpilot
Planlægning efter jeres ønsker og budget
Personlig rådgivning
Events i hele Danmark
Uforpligtende tilbud indenfor 48 timer
Fra 20 til 1.000+ deltagere
Unik underholdning til jeres event. Musik, artister og shows

Tag jeres event til nye højder

Oplev et event ud over det sædvanlige med Go To Events!

Vi tilbyder mere end bare mad og drikke – Forestil dig de hyggeligste loungezoner, live musik, luksustelte, eventstyling, koncertoplevelse, interaktive selfiezoner, DJ’s og fortryllende underholdning. Vores netværk spænder fra talentfulde musikere og performere til underholdning og sjove aktiviteter.

Vi kan hjælpe med at tilføje en ekstra dimension til dit event, med stilfuld dekoration og unik eventbranding. Kontakt os eller book et uforpligtende møde, for at høre mere om dine muligheder.

Teambuilding til sommerfesten

Skal dagen være fyldt med ekstra sjov?

Kickstart sommerfesten med et teambuilding-event, der garanterer stærkere bånd og uforglemmelige øjeblikke. Den perfekte icebreaker, der ikke alene bringer jer tættere sammen men også sikrer, at samtalerne flyder hele aftenen.

Netcompany
Fibia
Vestas
Aller medier
Copenhagen Malmø Port
Matas
Hummel
L'oreal
NCC
Nordea
Audi
FC Nordsjælland
Bonnier
IDA fagforening
DBU
Novo Nordisk
Mercedes-Benz
Uno-x
Carl Ras
HK Fagforening
Lund-elmer-sandager
Ørsted
byFounders
Sjove aktiviteter til alle typer af events. Alt fra Mega Dart, hoppeborge til oppustelige hoppeborge

Sjove aktiviteter til sommerfesten

Fyld sommerfesten med sjove aktiviteter, der kan give jer et sted at samles om, ryste jer sammen, en masse store smil og gode snakke.

Har I lokation til sommerfesten?

Få et hurtigt estimat på din sommerfest

Sammensæt jeres sommerfest med velafprøvede aktivitetspakker, mad og drikke, der har været opskriften på utallige succesfulde sommerfester. Prisen inkluderer eventpersonale, planlægning, facilitering og alt du vælger. Vi tilpasser altid festen til jeres lokation og specifikke ønsker samt budget. Har I stedet, sørger vi for stemningen!

Ønsker I venue, eller har I ønsket om noget helt unikt? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres event.

40
ca. antal deltagere (minimum 40 personer)
Ønskes noget andet kan du kontakte os for uforpligtende tilbud. Vi tilbyder også vegetariske alternativer og imødekommer alle typer diæter
Iskolde fadøl, sodavand, cider, kvalitetsvine, alkoholfrie alternativer, bar og personale
Fri bar med alt inkluderet, professionelle bartender og 6 valgfrie cocktails
Skal I have hyggelige aktiviteter til hele festen? Pakken inkluderer aktiviteter, leverering, opsætning og afhentning
Kombiner jeres sommerfest med et af vores teambuilding events og spar på teambuilding eventet
Estimeret eventpris ex. moms DKK
  Eventdato

  FAQ om sommerfest

  Kører I over hele landet?

  Ja vi afholder firma sommerfester i hele landet lige fra København til Ålborg. Vi tager dog et tillæg for kørsel og transport af personale og aktiviteter til Fyn og Jylland.

  Hvilke aktiviteter anbefaler I til sommerfesten?

  Det er meget individuelt, og forskelligt alt efter om det er til hygge, konkurrence, teambuilding eller et mix af det hele. Vi rådgiver gerne jer specifikt efter jeres ønsker, behov og budget, til den bedste sammensætning af sjove aktiviteter, hvad end I ønsker at blive rystet godt sammen, eller have noget I kan hænge ud ved til festen.

  Vores store udvalg af sjove aktiviteter gør det let for jer, at finde det perfekte til jeres fest. Vi har god erfaring med at starte sommerfesten ud, med at dyste i f.eks. en 5-kamp, som et sammenrystende teambuilding event, og som en god start på dagen. Derefter anbefaler vi at gå over til vores mere hyggelige lounge aktiviteter, man kan hænge ud ved under selve festen, eller i løbet af aftenen med en cocktail i hånden. Super hyggeligt og altid et hit med vores sjove aktiviteter til sommerfesten.

  Kontakt os for at høre mere om vores aktiviteter, og et uforpligtende tilbud, eller beregn en pris for jeres event her på siden.

  Kan vi holde sommerfesten i egne rammer?

  Vi er eksperter i at komme ud og omdanne jeres egne rammer til et brag af en fest. Alt efter hvad I vælger kommer vi med sjove aktiviteter, personale, mad og drikke, pynt, underholdning og alt det praktiske der imellem. Ingen fest er ens, og vi laver uforpligtende tilbud efter præcis jeres ønsker og budget.

  Så gør klar til sommerens største fest i firmaet, og slip for selv at stå for planlægning, koordinering og praktiske gøremål til festen og lad Go To Events stå for alt til jeres sommerfest.

  Professionel og fantastisk service

  Vi har brugt Go To Events til bl.a. teambuilding i vores virksomhed. De har et kæmpe udvalg af aktiviteter og arrangerer det hele. Kæmpe stor anbefaling her fra!

  Kundeanmeldelse af Go To Events