Skip to main content

5-kamp teambuilding

Når teambuilding er en holdindsats! Skab stærke relationer gennem sjove konkurrencer.

Kunde referencer

Form stærke bånd i jagten på sejren, med vores populære firma 5-kamp

Hvor kan eventet afvikles

Udendørs og indendørs

Du kan booke vores events i hele Danmark

Hele Danmark

Varighed af event

2-3 timer

Antal personer

20-300 deltagere

Vores 5-kamp teambuilding event er en venskabelig konkurrence, designet til at bringe kollegaerne sammen i en sjov og uformel atmosfære. 5-kampen har til formål at få folk til at grine sammen, skabe nye forbindelser og styrke holdånden på tværs af teams. Der er fokus på fælles mål og rig mulighed for at se hinanden i et nyt lys.

5-kampen er den ultimative teambuilding oplevelse, der kombinerer leg, latter og læring. Med et udvalg af aktiviteter designet til at smede stærke bånd, kan I opleve værdien af ægte samarbejde og se nye sider af hinanden i en sjov og uformel atmosfære.

Vi sparker dagen godt i gang med en personlig velkomst og en skræddersyet icebreaker, der sætter scenen for dagen. Vi sørger for at holdånden bliver banket helt til tops, med sjove øvelser hvor man f.eks. skal udarbejde kampråb, sejrsdans, holdnavn m.m. og allerede her kan man tjene dagens første point, som skal ende ud i et sejrshold i slutningen af dagen.

Herefter omdannes energien til en venlig og sjov konkurrence, mens I dyster i de valgte aktiviteter, med garanteret sjov for alle. Dagen afsluttes med en hyldest til dagens helte og vinderhold i en festlig præmieoverrækkelse.

I kan vælge imellem fire skræddersyede 5-kamps pakker, hver især designet til at matche jeres teams unikke behov og ønsker, eller designe jeres helt egen.

Læs fuld beskrivelse

Vælg den pakke der passer til jeres formål

Vælg mellem Den Klassiske, Den Actionfyldte, Den Logiske eller Den Pladsvenlige 5-kamp, hver især med deres eget mix af aktiviteter, som er inkluderende for alle, uanset fysisk niveau eller præference.

Pakkerne er sammensat med henblik på at forskellige kompetencer kommer i spil, så alle deltagere får mulighed for at skinne igennem, med hver deres personlighedsprofil og kompetencer.

Hvad er med i 5-kampen

 • Aktiviteter
 • Opsætning
 • Instruktør(er)
 • Facilitering
 • Fejring med præmier
 • Nedpakning og oprydning

Den perfekte icebreaker

5-kampen er den ideelle opvarmning til din virksomheds sommerfest eller julefrokost. Vores 5-kamp er den ideelle icebreaker, der sætter tonen for en dag fuld af sjov og festligheder.

Kombineret med god mad, en afslappende loungezone og måske en lækker cocktailbar, bliver 5-kampen hjertet af jeres event, hvor store smil og high-fives danner rammen for dagens videre forløb og vil danne grundlag for samtalerne resten af aftenen.

Vi skaber rammerne – I skaber minderne

Go To Events står for alt det praktiske og sikrer, at jeres 5-kamp forløber gnidningsfrit. Den typiske 5-kamp afholdes på udendørs områder, hvor holdånd og konkurrencelyst kan udfolde sig frit. Men vi har også mindre pladskrævende aktiviteter, der kan afvikles indendørs året rundt.

Mathias Jørgensen - Eventdirektør Go To Events

Vil du vide mere? Book et uforpligtende intromøde for at høre mere, om hvad vi kan tilbyde og lad os sammen ta’ det næste skridt, imod et uforglemmeligt event!

Mathias Jørgensen – Event Direktør

10.000 kr.

+ 100-200 kr. per deltager

Alle priser er ex. moms og transport udover Sjælland.

Beregn pris for dit event

Vælg den 5-kamp I ønsker

Vælg den pakke der matcher dagens formål og jeres teamånd. Uanset hvilken pakke I vælger, garanterer vi for en sjov og uforglemmelig dag for jeres virksomhed.

Den klassiske 5-kamp

Den Klassiske

Vores mest populære 5-Kamp med et mix af aktiviteter til en sjov dag med masser af grin.

Aktiviteter

 • Talstafet
 • Kryds & bolle stafet
 • Mega Dart
 • OrmeRace
 • BasketRace

10.000 kr.

+ 200 kr. per deltager

Action 5-kampen

Den Actionfyldte

Vælg denne hvis eventet skal være præget af action, høj puls og adrenalin.

Aktiviteter

 • Bumper Balls
 • BowCombat
 • Stige Race
 • Hestevæddeløb
 • Tovtrækning

10.000 kr.

+ 200 kr. per deltager

Den logiske 5-kamp

Den Logiske

Mere fokus på samarbejde end konkurrence, og alle kompetencer kommer i brug.

Aktiviteter

 • Talstafet
 • Byg i blinde
 • Kryds & bolle stafet
 • Rebet
 • Quiz

10.000 kr.

+ 200 kr. per deltager

Den pladsvenlige 5-kamp

Den Pladsvenlige

Til udendørs og indendørs events, så I kan dyste i en sjov 5-kamp året rundt.

Aktiviteter

 • Talstafet
 • Mega Shuffleboard
 • Cornholes
 • Nak Sømmet
 • Tættest på quiz

10.000 kr.

+ 100 kr. per deltager

Events der skaber resultater

Vi skaber stærkere relationer og holdånd gennem events

Styrk jeres virksomhed med målrettede teambuilding-events fra Go To Events. Vores events er nøje tilrettelagt for at forbedre teamwork, styrke relationer og øge produktiviteten i jeres team. Gennem et unikt mix af discipliner og skræddersyede øvelser ledet af vores erfarne instruktører, sikrer vi, at hver medarbejder kan bidrage og alle får en mulighed for at skinne igennem, med hver deres kompetencesæt. Resultatet? Et mere sammentømret team klar til at nå nye højder sammen.

Mathias Jørgensen
Eventdirektør Go To Events
Netværk
Fremmer professionelle relationer og netværk.
Alle kan være med
Aktiviteter designet til alle færdighedsniveauer.
Målrettet udvikling
Fokuseret på at nå jeres specifikke teammål.
Resultatorienteret
Forbedrer teamets præstationer og resultater.
https://www.youtube.com/watch?v=m898Rwm_Czw
Play Video

5-kamp event ved Go To Events

01:25

Professionel og fantastisk service

Vi har brugt Go To Events til bl.a. teambuilding i vores virksomhed. De har et kæmpe udvalg af aktiviteter og arrangerer det hele. Kæmpe stor anbefaling her fra!

Kundeanmeldelse af Go To Events

Vi har afholdt events for mere end
50.000 glade deltagere

Anmeldelser af Go To Events

Fantastisk arrangement og koordinering. Det gik helt som planlagt og Go To Event teamet var super flinke og imødekommende.

Sadia

review af Go To Events
review af Go To Events

Beregn prisen for dit
5-kamp teambuilding event

Vi ved at ingen virksomhed er ens, og vi er her for at imødekomme jeres unikke behov. Uanset om I ønsker noget, der bringer jeres virksomhed mere i fokus, drømmer om noget helt tredje, eller står overfor en begivenhed med +100 personer, så kontakt os, så kan vi afklare jeres ønsker og udarbejde et uforpligtende tilbud på jeres teambuilding event.

20
Forventet antal deltagere – Der betales for minimum 20 deltagere
Alle pakker er med aktiviteter, instruktør(er), facilitering og præmier
Vi sørger for forfriskninger til alle. Vi opstiller poster med iskolde drikkevarer og små snacks. Vi aftaler indhold men kan f.eks. være øl, sodavand, cider og iskolde kildevand
Estimeret eventpris ex. moms DKK
  Eventdato

  Stor erfaring i planlægning og eksekvering af events

  Hvorfor vælge Go To Events til jeres teambuilding event?

  Vores team af erfarne arrangører hjælper med at koordinere og skræddersy aktiviteterne til jeres ønsker og behov. Uanset om I foretrækker at afholde eventet i egne rammer eller på en lokation væk fra kontoret, så står vi klar til at gøre jeres dag uforglemmelig. Vi har mange års erfaring med teambuilding og andre virksomhedsevents, og med vores store unikke aktivitetslager, kan vi sammensætte den perfekte dag ud fra jeres ønsker. Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer med at skabe den perfekte teambuilding oplevelse.