Teambuilding events

Få det bedste ud af dit team og skab den bedste dynamik med en unik dag fyldt med aktiviteter, underholdning, mad og drikke. Vi hjælper jer, med at planlægge det perfekte teambuilding event, baseret på jeres ønsker og budget.

Teambuilding med kollegaerne

Hos Go To Events hjælper vi dig med at sammensætte den perfekte dag for dig og dine ansatte. Vi har et hav af sjove aktiviteter og hjælper med koordinering, tidsplaner og alt det praktiske, så I kan slappe af og nyde dagen med kollegaerne.

Vi kan enten komme ud til jer eller vi kan finde en lokation der passer til jeres ønsker og behov.

Et teambuilding event kan også kombineres med forplejning eller andre af vores tilbud.

Priser fra 499 kr. pr. person ex moms.

POPULÆRE

Teambuilding pakker

TEAMBUILDING I KØGE

Styrk relationerne og ryst kollegaerne tættere sammen. Få en unik dag, med Go To Events teambuilding arrangement, i Køges nye flotte Spar Nord Arena og VIP lounge.

PADEL TENNIS

Skal I prøve kræfter med Danmarks hurtigst voksende sport? Padel er den perfekte aktivitet til både medarbejder- og netværksarrangementer.

Bryd hverdagens rammer og ryst kollegaerne tættere sammen

Trænger din virksomhed, skole m.fl. til at blive rystet mere sammen, eller har dine medarbejdere blot fortjent en sjov dag? Go To Events har mere end 50 sjove aktiviteter, til at gøre dagens program helt specielt. Vi aftaler sammen, hvilke aktiviteter og underholdning, I ønsker til jeres arrangement.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

RING TIL OS PÅ
31 12 22 04

Vi sidder klar på telefonen og på info@gotoevents.dk ellers kan du sende en besked nedenfor og vi ringer dig op hurtigst muligt!