https://www.youtube.com/watch?v=fJv_OsztiBY

Har I styr på årets julefrokost?

Skal Go To Events hjælpe jer, med at planlægge årets julefrokost? Vi kan hjælpe med alt fra sjove aktiviteter til den fulde pakke med underholdning, mad, drikke og sjove aktiviteter. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og lad os sammen finde den rette løsning for jer.

Firmajulefrokost på kontoret med udklædning, photobooth og aktiviteter

Hvilken type julefrokost ønsker I?

Skal det være en klassisk julefrokost for jeres medarbejdere, eller har I nogle specifikke idéer, som vi kan hjælpe med at bringe til live?

Ved Go To Events er vi specialister i skræddersyede events og kommer gerne med kreative forslag til jeres firmajulefrokost. Se forslag til hvordan et sjovt program til julefrokosten kunne være sat sammen samt priseksempler her.

Vi sammensætter det perfekte program sammen og hjælper med alt det praktiske.

Få et uforpligtende tilbud

Eksempler på julefrokost pakker

Efter et år med Corona, har der været ekstra stor efterspørgsel efter julefrokost arrangementer i år. Så har du måske svært ved at finde en venue til jeres julefrokost, så er du bestemt ikke den eneste. Men hvis I selv har pladsen, kan I med fordel booke en af vores underholdningspakker, hvor vi kommer ud med nogle af vores mange aktiviteter, mobilbar, underholdning og hvad I måtte ønske.

Julefrokost ved jeres eget firma. Vi kommer til jer med festen og alt der skal bruges til en sjov firmajulefrokost

JULEFROKOST EKSEMPEL

FEST HOS JER

I har pladsen eller lokationen, vi hjælper med underholdning, mad og drikke.

2 timers aktivitet f.eks. Shuffleboard turnering, Lasergames, Cornhole,  Beerpong eller hvad I måtte ønske.

Foodtruck med 3 retters menu, forskellige temaer

Underholdning f.eks. standup eller trylleshow

DJ

Karaoke anlæg

Mobilbar med lækre cocktails, is og øl

Fra 895 kr. per kuvert

Pris er ekskl. moms og kan variere alt efter antal kuverter, lokation, mad og drikkevalg. Pakken er et eksempel, vi kan skræddersy jeres event præcis som I ønsker det.

Julefrokost afholdt ude i byen ud fra dine ønsker til venue til firmajulefrokosten

JULEFROKOST EKSEMPEL

START HOS JER

I starter på egen lokation, vi hjælper med underholdning, aktiviteter og sørger for en god restaurant i byen.

2 timers aktivitet inkl. instruktører f.eks. Shuffleboard turnering, Lasergames, Cornhole, Beerpong eller hvad I måtte ønske inkl. kolde øl, sodavand, kildevand og sommersby ad libitum under aktiviteter

Smagning f.eks. øl, gin, vin osv.

Mobilbar med lækre cocktails, is og øl

Restaurant vi sørger for en lækker restaurant I kan tage videre til, med lækker mad og drikke

Fra 1.195 kr. per kuvert

Pris er ekskl. moms og kan variere alt efter antal kuverter, lokation, mad og drikkevalg. Pakken er et eksempel, vi kan skræddersy jeres event præcis som I ønsker det.

Tag en weekend væk med firmaet til årets julefrokost. Julefrokost i luksus sommerhus med pool, spa m.m.

JULEFROKOST EKSEMPEL

GETAWAY FEST

Weekend i luksus sommerhus med pool og spa.

Dag 1: Afhentning med bus og ankomst til luksus sommerhus. Middag ude fra og vinsmagning med vin-ekspert. Fri leg i huset inkl. kolde drikkevarer.

Dag 2: Morgenmad, teambuilding inkl. aktiviteter, frokost, 5 kamp med præmie til vinderholdet. Luksus middag efterfulgt af shuffleboard og beerpong turnering.

Dag 3: Morgenmad og bus hjem.

Drikkevarer, snacks og mad til hele opholdet.

Fra 4.795 kr. per kuvert

Pris er ekskl. moms og kan variere alt efter antal kuverter, lokation, mad og drikkevalg, baseret på 14-16 personer. Pakken er et eksempel, vi kan skræddersy jeres event præcis som I ønsker det.

Pakkerne ovenfor er eksempler, vi giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres julefrokost eller firmafest ud fra jeres ønsker og idéer. Vi kan bistå i alt fra planlægning til afholdelse så I ikke behøver at afse ressourcer i jeres egen virksomhed til afholdelse og planlægning af eventet.

Få et uforpligtende tilbud

Det siger kunderne

"Vi har fundet en stabil og troværdig samarbejdspartner"

Vi har hen over julen 2020 brugt Go To Events til flere forskellige arrangementer, for at bringe jul ind på kontoret som alternativ til vores aflyste julefest.
Go To Events har været kreative og kommet med gode forslag som on-line banko, Coffee to go samt mange indkøb til gode priser.

- FK Distribution

"Vi kan bestemt anbefale Go To Events"

Vi har brugt Go To Events ved flere lejligheder, både i forbindelse med underholdning til firmafester, aktiviteter til afdelingsarrangementer samt medarbejdergaver ifm. coronanedlukningen, og hver gang har Go To Events leveret varen, så vi har kunne læne os tilbage og tage os af dagligdagens arbejdsopgaver, mens vi trygt har kunne stole på, at der var styr på tingene hos Go To Events.

- Damgaard - Rådgivende ingeniører

"Vi fik en fantastisk oplevelse"

Vi fik en fantastisk oplevelse og Go To Events leverede et professionelt og vellykket arrangement. Hummel kan varmt anbefale Go To Events og vil helt sikkert samarbejde med Go To Events en anden gang.

- Hummel

Shuffleboard turnering til fredagsbar og firmafester. 3 kollegaer hygger med mega shuffleboard

Sjove aktiviteter

Som noget unikt tilbyder vi adgang til en masse sjove aktiviteter, til at gøre aftenen ekstra uforglemmelig. I samarbejde med vores søstervirksomhed Storekugler.dk kan vi tilbyde sjove aktiviteter, så som shuffleboard turnering, cornhole, stødbånd, teambuilding eller hvad med beer pong, slå-søm-i-blok og mange andre sjove aktiviteter der helt sikkert sætter gang i festen og bidrager til en god stemning.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

RING TIL OS PÅ
31 12 22 04

Vi sidder klar på telefonen og på info@gotoevents.dk ellers kan du sende en besked nedenfor og vi ringer dig op hurtigst muligt!

  Julefrokost i firmaet med aktiviteter, underholdning mad og drikke

  Julefrokost med firmaet

  Er der noget, der samler kollegaerne på arbejdspladsen, så er det den årlige firmajulefrokost. For mange er julefrokosten årets største firmaevent – Go To Events kan hjælpe med inspiration, gode ideer og en masse sjove aktiviteter til jeres julefrokost.

  Vores gode aftaler med leverandører inden for mad, drikke og underholdning gør at I har alt hvad der skal til for at få et brag af en fest.

  Vi tilbyder:

  • Skarpe priser på mad og drikke
  • Mere end 50 forskellige aktiviteter
  • Adgang til nogle af de dygtigste entertainere i Danmark

  Vi kan også hjælpe med julegaverne til medarbejdere eller samarbejdspartnere.